ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

Γράφτηκε από τον/την tzoulis. Καταχωρήθηκε στο Κοινωνικές

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κοζάνης  θα συμμετέχει στον εορτασμό με τις εξής δρασεις που προτεινονται απο την Ε.Ο.Ο:

ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ

για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας

  1. Διανομή του ειδικού ηλεκτρονικού υλικού (αφίσα, λογότυπα) για τις ανάγκες της Ημέρας. Ανάρτηση στο eoo.gr και σε όλες τις Ιστοσελίδες των Οδοντιατρικών Συλλόγων για λόγους ενημέρωση και δυνατότητα λήψης του υλικού εκ μέρους των Οδοντιάτρων για ανάρτηση στα Οδοντιατρεία.

  1. Ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας για τις δράσεις της ΕΟΟ σχετικά με την Ημέρα - Αίτηση στο Υπουργείο Παιδείας για αποστολή ενημερωτικής εγκυκλίου σε όλα τα σχολεία πρωτο - και δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σκοπό την ενημέρωση όλων των μαθητών για τη σπουδαιότητα της Στοματικής Υγείας.

  1. Ενημέρωση όλων των ΜΜΕ (τηλεοπτικοί και ραδιοφωνικοί σταθμοί, ημερήσιος και περιοδικός τύπος ανά την Επικράτεια, ενημερωτικές ιστοσελίδες και blog, κα) με Δελτία Τύπου από την ΕΟΟ και τους Συλλόγους για την ημερομηνία και το νόημα της θεσμοθέτησης της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας.

  1. Παρεμβάσεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενημερωτικές εκπομπές θεσμικών εκπροσώπων του Κλάδου, Ακαδημαϊκών και Συναδέλφων με σκοπό την προώθηση της Στοματικής Υγείας και του ρόλου του Οδοντιάτρου .

  1. Αρθρογραφία σε κάθε δυνατό έντυπο με σκοπό την προώθηση της Στοματικής Υγείας και την ενημέρωση του Κοινού για την αξία της σωστής Στοματικής Υγιεινής,

  1. Διοργάνωση Συνεντεύξεων Τύπου -και από κοινού με άλλες Επιστημονικές Εταιρείες- για την σπουδαιότητα της Στοματικής Υγείας και το ρόλο του Οδοντιάτρου στη διασφάλιση της,

  1. Διεξαγωγή ανοιχτών επιστημονικών εκδηλώσεων, ενημερωτικών για το ευρύ κοινό, με συνεργασία των Οδοντιατρικών Συλλόγων με τους Φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  1. Οργάνωση και εκτέλεση ενημερωτικών επισκέψεων κλιμακίων Οδοντιάτρων σε Σχολεία, νηπιαγωγεία και Παιδικούς Σταθμούς.

Ας μην ξεχνούμε πως όσο περισσότερο προβεβλημένη είναι η κοινωνική μας δράση, τόσο πιο εύκολα καθιερώνεται στη συνείδηση της Κοινωνίας ο ρόλος μας ως Λειτουργών της Υγείας. Είναι επιβεβλημένο στη δύσκολη κοινωνικοοικονομική συγκυρία που διανύει ο τόπος μας να επιβεβαιώσουμε τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Επιστήμης μας.

Με την πεποίθηση πως όλοι οι Φορείς θα εργαστούν προκειμένου να υλοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους στόχους της Παγκόσμιας Ημέρας Στοματικής Υγείας.

 

 

 

Σπάρτακος: Επιστολή - καταγγελία στην Κυβέρνηση και αναγγελία προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ανταγωνισμού για παράνομες επιδοτήσεις σε βάρος της ΔΕΗ

Γράφτηκε από τον/την tzoulis. Καταχωρήθηκε στο Κοινωνικές

Πρόγραμμα πρόληψης σε Νηπιαγωγεία Δήμου Πτολεμαϊδας

Γράφτηκε από τον/την Super User. Καταχωρήθηκε στο Κοινωνικές

 

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 2012 Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ ΕΞΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΛΟΤΗΤΑΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΟΙΡΑΣΕ ΥΛΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΩΡΙΣΕ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ ΚΑΙ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ!

 

Μέλη